Elbasanlliu shkoj te ble buk. Shikoni cfare gjeti brenda Foto

Një qytetar nga Elbasani mbeti pa fjalë kur shkoi në një market për të blerë bukë.

Kur u bë gati të merrte njërën prej tyre, befas vuri re se bashkë me bukën në qese ndodhej edhe një “mik i paftuar”.

Bëhej fjalë për një harxhucë që kushedi se për çfarë arsye kishte përfunduar brenda paketimit të bukës.

Qytetari i shokuar dërgoi foton dhe mesazhin e mëposhtëm pranë redaksisë sonë:

Pershendetje Joq, ne Elbasan fotoja. Ne një market. Faleminderit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *