E FR.lKSHME, shikoni se cfarë bëjnë nënë e bije… në derën e nje e migranti me letra…

Kemi vu..ajt.ur shumë për së…mu.ndjen e fëmijëve tonë, i kishim të dy djemtë dhe vajzën pasi e kishin kryer edhe shkollën dhe ishin në punë, por nuk kishin nafakë, as me u martuar e me u fejuar, edhe pse krejt ishin shumë të mençëm, por kjo situatë pat nis pasi në banesë tonë janë gjetë do flok të përziera me do fije fshise dhe me do sende pa lidhje.

Pasi i kemi gjetur ato në banesë kemi menduar se s’janë send dhe i kemi gjuajtur në bërllok. Por, shoqja ime po mendonte mos ishte far ma.gjie dhe kemi lypur ndihmë nëpër disa njerëz. E kudo na thoshin se kanë qenë mag. ji, por askush s’po na ndihmonte. Më në fund na treguan për disa njerëz që ishin në Tu rqi dhe aty kemi shkuar, por pa lidhje veç na mbanin me shpresë, por nuk kish kurrfarë ndryshimi. Por, ja kur çika një dit po na kallxon se kish fol me një shoqe të sajën që kish pas nën e s’janë shumë të së m urë prej magj ive dhe po ashtu, dhe ajo vet ishte e pre kur prej ma gjive dhe nuk kish nafakë, e pasi ishin marrë lidhjet me Z.Ma le, ishte shëruar nëna e saj, shoqes së çikës dhe po ashtu dhe asaj ia kish hequr ma gjitë dhe kish pas nafakë, ishte fejuar me një njeri shumë të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *