Sidomos tani ne stinen e veres, kjo eshte ma ska me veze dhe limon qe do i duhet çdo vajze apo gruaje

Regjimi ushqimor i varfër, përdorimi i produkteve të pakontrolluara për flokët, ekspozimi i tepërt në diell, lyerjet e shpeshta dhe abu zimi me piastrën apo tharësen janë disa prej shkaqeve kryesore që shkaktojnë rënien e flokëve.
Ndoshta nuk e keni çuar ndërmend më parë, por produkti që parandalon rënien e flokëve ka qenë gjithmonë në kuzhinën ose kopështin tuaj. Natyra na ofron pafundësi zgjedhjesh, por limoni është produkti ideal që arrin të parandalojë rënien dhe t’i forcojë ato.
Limoni është një nga agrumet më të pasura që nuk duhet të mungojë kurrë në shportën tuaj të konsumit, por mesa duket as në çantën e kozmetikës.

Është një burim i rëndësishëm i vitaminës C, vitaminës B, acidit folik dhe mineraleve të tjera të rëndësishme. Rivendos balancin natyral të pH-it të skalpit të kokës, eleminon qelizat e vd ekura, ushqen folikulat, elem inon zbokthin dhe parandalon rënien. Ja si mund ta përdorni limonin për parandalimin e rënies së flokëve:
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *