Këngëtarja e njohur shqiptare: E mora burrin të huaj se shqiptarët janë të prapambetur dhe nuk

Këngëtarja e njohur shqiptare: E mora burrin të huaj se shqiptarët janë të prapam.betur dhe nuk
Këngëtarja Adelina Tahiri prej vite sh ka një marrëdhënie të konso.liduar me bashkës.hortin e saj, Serjoza Markov.Por që nga momentet e para te lidhjes me 54-vjeçarin, perveç komenteve te mira, nuk kanë munguar as ato negativet, madje për të mos thënë që këto te fundit kanë dominuar përkundrejt atyre të parave.Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

E nervozuar nga këto komente ajo deklaroi: “Nuk e kuptoj tipin e këtyre njerëzve! Real.isht nuk meritojnë vëmendje. Po duhet ta them:Po të ishte martesa sikur zgjedhjet apo partitë, do ju kuptoja plotësisht! Nuk e martova për t’i pëlqyer dikujt burri im! U martova se e deshta!
E gjitha kjo për shkak të diferencës në moshe që Adelina ka me bashkëshortin dhe shpesh ështe perballur me komente te tipit “shumë plak e ke burrin”.
Shumë e thjesht. Pse juve duhet t’ju pëlqejë burri im, s’e kuptoj!”.Por, me komentet negative të shqiptarëve Adelinës nuk i del inati dhe ndonjeherë zgjedh dhe ajo t’i thumbojë e para.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *