“Jeta ime ka mbaruar..”/ Historia e këngëtares shqiptare, nga skenat e festivaleve, në skamje

“Jeta ime ka mbaruar..”/ Historia e këngëtares shqiptare, nga skenat e festivaleve, në skamje
Dikur ishte një ndër këngëtaret e preferuara të publikut shqiptar, ndersa sot Luljeta Përbasha jeton në skamje dhe ne harrese.
Këngëtarja e intervistuar nga “Vizioni i Pasdites” duke prezantuar me mjerimin dhe skamjen e saj që e shoqeron çdo ditë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Kengetarja banon në një lagje periferike të qytetit të Bilishtit bashke me bashkëshortin, i cili prej vitesh është i paralizuar.
Realiteti për këtë familje është i trishtë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *