E qua.jnë pema e parave: Ku ta ruash këtë bar që të mbushet port.ofoli me para?

Kjo bimë shtëpie, përveç pamjes së saj të bukur, besohet se do t’ju sjellë një përmirësim të gjendjes tuaj financiare.
E njohur si pema e parave, Crassula është një nga më të njohurat dhe më të da.shurat e gjinisë Crassula që rritet si bimë shtëpiake. Rritja e kësaj bime është shumë e thjeshtë dhe e lehtë për tu mirëmbajtur. Përveç kësaj, krizantema e bukur është një bimë me jetëgjatësi, kështu që do të shijoni bukurinë e saj për një kohë të gjatë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Ndërsa rritet, pema e parave formon një pemë të dendur me degë që mbaj.në gjethe mishi, me shkëlqim dhe të lëmuar. Bima ka ngjyrë jeshile nefriti dhe shumë gjethe kanë një nuancë të kuqërremtë në buzë kur ekspozohen ndaj një burimi të fortë drite. Rrjedhat e reja do të kenë të njëjtën ngjyrë dhe strukturë si gjethet, dhe do të bëhen kafe dhe drunore me kalimin e kohës. Falë kësaj, një crassula mund të krasitet për të formuar një bonsai të shkëlqyer, veçanërisht nëse jeni fillestar.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *