Dëgjoni mjekun: “Dieta e ç.mendur”, kështu i dobësova gratë 12 kg për 1 muaj

Nëse shumica e femrave, por jo vetëm tentojnë të heqin sa më parë kilet e tepërta dhe nuk ia dalin mbanë, një prej mjekëve popullor shqiptar, Ylli Merja thotë se kjo nuk është më një problem.Kështu ai nënvizon faktin se shumica e grave tani në stinën e verës kërkojnë të kenë linja sa më të bukrua për t’i ekspozuar në plazh dhe me këshillën që ato gra kanë ndjekur prej tij, ia kanë dalë mbanë.
“Një dietë mund të funksionojë, lerë çfarë thonë se dietat janë humbje kohe. Mua më kanë thënë se me planin ushqimor që u kam këshilluar, kanë rënë 12 kg për afro 30 ditë”, thotë Ylli Merja, i cili tashmë njihet si një nga mjekët popullor më të dashur për publikun.Në këtë pikë, mjeku kërkon të theksojë faktin se ai plani i tij ushqimor është i ndërtuar në mënyrë të tillë që nuk i shkakton asnjë efekt anësor trupit, pasi dihet se dietat në disa raste nuk kanë efekte pozitive për trupin e njeriut.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

“Jemi në stinën e verës ndaj dhe ju duhet të konsumoni sa më shumë fruta dhe perime, ndaj dhe kjo dietë që do t’ju tregoj ka si bazë kryesore vetëm produktet që ju i gjeni në stinën e tanishme”, thotë Merja.Prandaj dhe sot në këtë artikull ne kemi vendosur të ndjekim të gjithë rekomandimet që jep mjeku dhe garancinë e tij për elim.inimin e kileve të tepërta, ndaj dhe do t’ju tregojmë për dietën e tij, të cilën ai si me shaka e quan “Dieta e Ç.mendurisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *