As qe u shkon ne mendje se sa vjec mbush ajo sot : Ma njola Nallbani feston sot diten e saj te

Manjola Nallbani ditën e djeshme festoi ditëlindjen. Për këngëtaren e njohur shqiptare mosha është thjesht numër, sepse format e saj të shkëlqyera fizike i ka zili dhe një 20-vjeçare.
Mama e dy vajzave tashmë të rritura, Manjola ka vite që nuk e tregon moshën reale.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Aq sa për ditëlindjen e saj dhe ne e me siguri çdo vajzë po uron që të jetë si Manjola kur të jemi në moshën që këngëtarja ka tani. Por ditën e djeshme këngëtarja festoi 52-vjetorin e lindjes.
Në fakt edhe vetë këngëtarja shprehet në urimin që i bën vetes se mosha është thjesht një numër dhe se në të vërtet jemi aq sa ndjehemi në shpirt.
“Faleminderit ZOT per cdo dite qe na fal e na mundeson te jetojme! Mos lejoni askend t’ju numeroje as ditet as vitet e jetes tuaj si ngarkese o si minus qe e mban ne kurriz, kur ne fakt cdo dite e cdo vit me teper eshte BEKIM!
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *