Ajo është 40 vite më e madhe se ajo/ 60-vjeçarja tregon si ra në dashuri me të riun: E putha dhe…

Ajo është 40 vite më e madhe se ajo/ 60-vjeçarja tregon si ra në dashuri me të riun: E putha dhe…
Ajo është 40 vite më e madhe se ajo/ 60-vjeçarja tregon si ra në dashuri me të riun: E putha dhe…
Që dashuria nuk njeh moshë është vër tetuar shumë herë edhe pse akoma njerëzimi e vë në dyshim, por këtë herë këtë e ka vërtetuar edhe një çift nga SHBA me plot 40 vite diferencë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Pam Shasteen, 60 vjeç, është fejuar me një djalë 21 vjeç të quajtur Jonathan Langevin.
Çifti u njof në shkurt 2018, pasi Pam mori një mesazh nga Jonathan, një student i inxhinierisë kompjuterike, në një aplikacion takimesh.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *