Situata në veri, ARRSH: Në Qafë Thore-Theth vijon rënia e ortekëve, ka mbi 1 metra borë

Në aksin Qafë Thore-Theth në zonën e tuneleve, vijon rënia e ortekëve duke sjellë vështirësi për mjetet dhe punëtorët për pastrimin e rrugës.

Dendësia e borës mbi 1 metra.

ARRSH i bën thirrje shoferëve të tregojnë kujdes gjatë drejtimit të mjeteve, të pajisen me goma dimërore dhe zinxhirë kur udhëtojnë për në zonat malore, të ulin shpejtësinë dhe të respektojnë sinjalistikën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *