Ju bëhen giѕhtat këѕhtu kur i fuѕni në ujë? Tregon diçka tronditëѕe

Me ane te disa gjesteve te thjeshta, apo dhe veprimeve qe shpesh kalojne pa u vene re nga ana jone. mund te mesojme shumë për shëndetin tone. Mund t’ju duket e habitshme, por një gotë ujë zbulon shumë gjëra për organizmin tuaj, që mund të mos e keni menduar më parë.

Mbushni një gotë me ujë të ftohtë. Zhysni në të majat e gishtav e të dorës dhe lërini për 30 sekonda. Kjo do t’ju tregojë nëse jeni të shëndetshëm apo keni probleme shëndetësore. Nëse gishtat tuaj marrin një ngjyrë të bardhë në blu, atëherë ju keni pr.obleme me qarkullimin e gjakut.
Kështu, kjo tregon se ndryshimi i temperaturës mund të shkaktojë pr.obleme me enët e gjakut në gishta, veshë dhe hundë.

Si rezultat, këto pjesë të trupit nuk kanë gjak të mjaftueshëm dhe mund të ngurtësohen. Pr.oblemet e qarkullimit mund të shkaktohen nga mpiksjet e gjakut që mund të jenë shumë të rre.zikshme. Ato mund të arrijnë zemrën ose mushkëritë dhe të bëhen potencialisht vd. e kjeprurës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *