A lejohet burri t’ja marr rrogën gruas? Нохhë Shefqet Krasniqi befaѕohet nga devotѕhmëria e gruaѕ.!

Pytjet dhe përgjigjet që i bëhen Hoxhë Shefqet Krasniqit janë gjithnjë interesante dhe ka konkluzione nga më të ndryshmet nga ana e njerzëve.

Një zonjë thërret në emision dhe e pyet: Unë jam duke u mërzit se burri po hyn në gjyna me mu.
Hoxha befasohet nga forma e shprehjës së zonjës në fjalë,sepse motrat e tjera e qajnë veten duke u ankuar gjithnjë se burri i tyre ju bën zullum.!

” Kjo po e qan burrin, kjo është shenjë devotshmërie,është e devotshme,por burri nuk ja din,apo burri nuk e vlerëson.” Shprehet Hoxha.

Përballë kësaj,varet a ja jep rrogën me dëshirë,i vendosni në një vendë, ose ja jep gjysmen,apo një pjesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *