Të Gjithë Ju Që Keni Një L ule Në K okë Duhet Të Dini Arsyen E Rëndësishme

Ndoshta e keni vënë re kur f lokët nuk rriten në një formë un iforme dhe të rregullt dhe sillen rreth një l uleje. Kjo e ka një arsye shumë të rëndësishme.
Në të gjitha kokat kjo formë edhe pse mund të jetë shumë e ndryshme mund të tregojë gjëra të rëndësishme për ne.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Ajo kryesisht ndahet në lu le e djathtë dhe e majtë.
Gjëja e rëndësishme është se kjo ka shumë të bëjë me aftësitë tona, kryesisht me he misferën d ominuese, shkruan meganews.al.
Ata që e kanë në drejtim me ak repat e sahatit, pra të djathtë janë analitikë dhe të drejtë ndërsa ato me anën majtë janë kreativë dhe të ndjeshëm.

Gjithashtu sasia e tyre që ne mund të kemi është e lidhur me mënyrën se si funksionon t ruri ynë. Nëse një person ka dy ose më shumë, aështë e sigurt se ai person do të jetë hip eraktiv ose shumë i hutuar. Interesant është fakti që ata tregojnë të njëjtën gjë edhe te kafshët. Ndoshta flokët tuaj mund t’ju surprizojnë papritur, thjesht kushtojini një vëmendje të vogël.
Si janë flokët tuaja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *