Shkon në Gje rmani të kërkojë gruan me dy fëmijët, shkodrani tro nditet nga ajo që zbuIon

Shkon në Gje rmani të kërkojë gruan me dy fëmijët, shkodrani tro nditet nga ajo që zbuIon
Mbrëmjen e sotme, një burrë nga Shkodra ka denoncuar në emisionin “Pa gjurmë” në Report Tv ikjen e gruas së tij bashkë me dy fëmijët.

Elton Beqiri tregoi se si gruaja iku në Gjermani pa ia treguar burrit destinacionin e saj. Ajo i kërkoi prokurën e fëmijëve dhe ai ia ka dhënë.Mirëpo, me të arritur atje, 4 vite më parë, ajo i ka fikur telefonin dhe nuk ia ka hapur më.
Ai tregoi në emision:Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *