“Se sh aj dot, ka qenë e mirë”- Flet vjehrra e gruas s që vr au veten në Elbasan: Atë e mori në qa fë motra e vet, komshia më tha i ka rënë

Vjehrra e Fatbardha Likramës ka folur për emisionin “Me Zemër të Hapur” një ditë pasi nusja e saj u vetëfl ijua duke u he dhur nga kati i katërt i një pallati në Elbasan.
Ajo shprehet se me të ndjerën kanë pasur marrëdhë nie të mira ndërsa shtoi se ajo nuk shkonte dhe as nuk vinte me të motrën. Sipas saj në dy muajit e fundit, 52-vjeçarja kishte shfaqur pr obleme shë nd etësore për shkak të dy fëmijëve të së murë.

“Unë nuk flas fare me motrën e saj. Edhe Bardha vetë nuk fliste me atë nuk shkonte. Shkonte deri te dera ajo nuk ia hapte dera. I thoja pse nuk qëndrove te motra. Ata nuk ma hapën derën tha. Nuk e sh aj ka qenë e mirë. Ajo dy muajt e fundit u së mur dhe nuk ishte në rregull. Rrinte shtrirë. Vinte nga puna thoshte nuk kam fuqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *