Për 45 euro borxh, 4 persona e marrin me zor borxhliun nga Kosova dhe e bëjn për spital…

Rasti ka ndodhur në Mitrovicë dhe personi në fjalë ka raportuar se ai është s ulmuar ngan njëri prej tyre përshkak të një borxhi prej 45 eurosh. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Njoftimi i p olicisë: Mitrovicë 09.07.2022- 16:30. V iktima mashkull kosovar ka raportuar se pa dëshirën e tij nga katër persona të dyshuar ishte futur në një veturë dhe ishte s ulmuar nga njëri prej të dyshuarve si p asoj e një borxhi prej 45 euro. Lidhur me rastin është a rrestuar një i dyshuar mashkull kosovar dhe me urdhër të prokurorit i cili e ka cilësuar rastin pas intervistimit është liruar në p rocedurë të rregullt. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *