Nuk e heq kurrë nga qafa, A rbana Os mani zbulon ç’kuptim ka numri 7 dhe gërma ”J” në varsen e saj

Ájo është pa diskutim një nga moderatoret më të dashura dhe të njohura për publikun shqiptar, i cili e ka ndjekur që nga hapat e parë në radio e deri më sot.Dhe nëse themi emrin e Árbana Osmanit nuk mund të mos mendojmë për vajzën e shkathët, super energjike, por edhe të ndjeshme të ekranit.Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Kohët e fundit ajo është bërë shumë aktive në Instagram, por ndjekësit e saj kanë vënë re një detaj në varësen e moderatores, të cilit nuk i kemi kushtuar rëndësi.
Bëhet fjalë për numrin 7 në varëse, të cilin e mban gjithmonë pranë inicialit ”J” që simbolizon Jonin, djalin e saj.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *