“Hip këtu e shih Stambollin”, plas she rri mes motrave: C’i do tokat moj motër, do shkosh t’i çosh në Amerikë?

Seanca e ndërmjetësimit në “Shihemi në Gj yq”, rubrikës së “E D iela Shqiptare” në Tv Klan zhvillohet mes dy motrave, Fëllënxës dhe Mirjetës. Arsyeja është një testament i lënë nga babai i vajzave, i cili në vitin 2006, vendosi të caktonte një pjesë tokash për vajzën e madhe, Fëllënxën. Por cila është arsyeja që kjo nuk funksionoi dhe Fëllënxa u detyrua të kthehej nga SHBA në Shqipëri e të thërriste Mirjetën në një seancë ndërmjetësimi?

Fëllënxa: Në vitin 2006, babai im ka qenë me mendje të kthjellët në moshën tamam për të lënë. Meqenëse këta të dy, këtë shoqen këtu dhe atë vëllain…
Mirjeta: Unë nuk jam shoqja, po jam motra jote.
Fëllënxa: Shoqe, shoqe, për mua shoqe je ti. Unë jam njeriu i drejtë, betohem për atë Zot që s’jua kam punuar pas krahëve.
Eni Çobani: Po çfarë bëre ti, e more babain, e çove në noteri, çfarë bëre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *