Feston datëlindjen l ideri hi storik i PS-së/ Ja sa vjeç bëhet Fatos Nano, merr ur ime nga Partia: Qofsh je tëgjatë!

Feston datëlindjen l ideri hi storik i PS-së/ Ja sa vjeç bëhet Fatos Nano, merr ur ime nga Partia: Qofsh je tëgjatë!
Feston datëlindjen l ideri hi storik i PS-së/ Ja sa vjeç bëhet Fatos Nano, merr ur ime nga Partia: Qofsh je tëgjatë!

Ish l ideri hi storik i Partisë So cialiste, Fatos Nano, feston këtë të enjte ditëlindjen e tij të 69-të, duke ma rrë nj ëkohësisht me sa zh e të shumta nga miq dhe ish-ba shkëpunëtorë.
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *