Fatos Nano i marrosur pas saj që 24 vjeç, por Xhoana i ndau/Ja si dukej Rexhina Nano e re (Foto)

Elegante, e bukur, fisnike të tillë mund ta përshkruash Rexhina Nanon atëherë dhe sot. Áso kohe shok klase me liderin historik të Partisë Socialiste Fotos Nano. Vite më pas u bë bashkëshortja e tij. Prej shumë kohësh, plotë 27 vite qëndruan të martuar. Nga kjo martesë kanë dy fëmijë, Sokolin dhe Edenë.Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Rexhina dhe Fatos Nano u lidhën në martesë që në moshën 24 vjeçare. U njohën në ambientet e gjimnazit “Sami Frashri” në Tiranë. Fati e deshi që ata të mos ishin më bashkë, pasi çifti u divorcua në vitin 2001, përkatësisht 50 vjeç. Pas divorcit Rexhina mbajti sërish mbiemrin e bashkëshortit.Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *