“Fajin e ka Pirro Çako”, Rezarta Shkurta habit me deklaratën për arrestimin e Elsa Lilës

“Fajin e ka Pirro Çako”, Rezarta Shkurta habit me deklaratën për arrestimin e Elsa Lilës
Lajmi i arrestimit të këngëtares, Elsa Lila, ka qenë kryefjala në mediat shqiptarë gjatë orëve të fundit.

Një pjesë e mirë e artistëve i kanë dalë në krah Elsës, ku së fundmi ka qenë edhe këngëtarja Rezarta Shkurta ajo e cila ka reaguar në lidhje me arrestimin e këngëtares.
Fillimisht ajo e ka marrë me humor këtë situatë, duke thënë se fajin e ka Pirro Çako, referruar këngës së tyre, “Diferenca je ti”.

“E gjeta kush e ka fajin. Kush bën këngën me Pirron e kap tersi me ligjin”, shkruan këngëtarja duke e theksuar më pas se po bënte shaka.
“Unë Elsën e kam dashur qëkur isha fëmijë dhe do e dua përjetësisht”, shkruan më tej Rezarta shoqëruar me këngën e Elsa Lilës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *