Eleniminimi i Kejvinës, Genc Sejko: Tani ta çoni te kopështi zoologjik se ka mugesë kafshësh

Vijon të reagohet shumë mbi rastin e Kejvinës dhe Luizit. Ai veprim i kushtoi Kejvinës përjashtimin nga shtëpia e njohur, por duket se gjithçka nuk është mbyllur këtu.

Në lidhje me këtë ka reaguar edhe “mbreti i memeve” ose me emrin e vërtetë Genc Sejko. Ai shkruan në faqen e tij në Facebook:

“Po ta kishte bërë ai, sot do ishte në brenda. E ka bërë ajo dhe jemi ok. Këto organizatat e mbrojtes së grave bëjnë mirë të flasin; dhe njerëz si kjo është mirë të çohen tek kopshti zoologjik, mqs ka mungesë kafshësh.”

Gjatë reklamës, Kjevina u ngrit nga kolltuku dhe go diti dy herë me shuplakë në fytyrë Luizin, për komentin që ky i fundit bëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *