Duken si çifti përfekt në Estradë, Por Bieta qenka ndarë nga Alban Dudushi, Ja çfarë ka ndofhur..!!

Duken si çifti përfekt në Estradë, Por Bieta qenka ndarë nga Alban Dudushi, Ja çfarë ka ndofhur..!!

Duken si çifti përfekt në Estradë, Por Bieta qenka ndarë nga Alban Dudushi, Ja çfarë ka ndofhur..!! Bëhet fjalë për ç.iftin e njohur televiziv, Bieta Sulo dhe Alban Dudushi, një dashuri prej vitesh, të cilët i bashkon edhe televizioni. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *