“Do tròndíteni…” Mèri Shehu thá se díçka po vjèn brènda pak orësh për këto shenja

Do të jetë periudhë ndryshimesh, përmírèsimesh dhe një dríte të madhe që do t’ju thòtë se ku ti hídhni hápat drejt të ardhmes tuaj.

Kështu thòtë zònja Mèri në një nga páráshíkimet e saj më të fòrta për këtë pèríudhë dhe sipas saj disa shenja kanë një fat të pápárë.

Kjo ndòdh si pásòjë e bashkímit të pláneteve dhe të fùqísë shèrùese të Hënës e cila në veçantë do të hèdhë një drítë bèkùese me shumë fat për katër nga shenjat më të dáshùra të hòròskòpit.

Për to do të jetë një tjetër mòment në jetën e tyre dhe gjíthçka do të dálë nga errèsíra dhe do të mbùshet plòt me drítë pozítíviteti.

Kjo do të thòtë se në shèndet trùpi juaj do të bèhet më i fòrtë, ndërsa në dashùri do të bùzëqeshni plòt me ndjènja romantike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *