Çuna bëni gati unazat! Ky qytet i Shqipërisë mban rekord për femrat beqare

Mesatarja e femrave beqare sipas matjeve të INSTAT është rreth 23.1 për qind në shkallë vendi. Por numri i meshkujve beqarë është shumë herë më i madh: rreth 32 për qind në të gjithë Shqipërinë. Vendin e parë çuditërisht e zë Dibra.
Ja qytetet me numrin më të madh të femrave dhe meshkujve beqarë.
Harta e femrave beqare:Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Tiranë – 27.2 për qind / Durrës – 22.6 për qind
Vlorë – 20.3 për qind
Korçë – 18.3 për qind / Lezhë – 25.1 për qind
Shkodër – 24.2 për qind
Elbasan – 22.6 për qind / Dibër – 24.9 për qind
Harta e meshkujve beqarë: Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Tiranë – 33.9 për qind
Durrës – 31.5 për qind / Vlorë – 29.9 për qind
Korçë – 29.0 për qind

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *