Aktori I Njohur Degjeneron Edi Ramën: Horr Ulu Në Gjunjë Dhe Kërko Falje Për Atë Që Bëre

Aktori I Njohur Degjeneron Edi Ramën: Horr Ulu Në Gjunjë Dhe Kërko Falje Për Atë Që Bëre
Aktori Neritan Liçaj, një nga qëndrestarët e kauzës së teatrit, ka reaguar përmes një postimi në ‘Facebook’, pas dhënies së vendimit të Gjykatës Kushtetuese për çështjen e Teatrit Kombëtar.

Liçaj shprehet se ka kaq shumë për të thënë në lidhje me teatrin sa nuk do të mjaftonin as tre ditë, por zgjedh ta përmbledh vetëm me një fjali: H orra uluni ne gjunje dhe kërkoni falje!
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *