“50 mijë euro për një këngë e një koncert? Po c’bëjmë ne me avokati aman”, Eni Çobani çuditet me deklaratat e Mandit dhe Silvës

Mandi i Nishtullës dhe Silva Gunbardhi në seancën e ndërmjetësimit Shihemi në Gjyq tek e “E Diela Shqiptare”, vazhduan përplasjen edhe për 1 orë dhe në fund të emisionit u pajtuan. Por gjatë debateve Silva Gunbardhi deklaroi se merr vetëm 10 përqind të të ardhurave nga kontrata.
“Pse gënjen, i drejtohet Mandi i Nishtullës. Po gjithë koncertet që ke përfituar prej meje, Londër e ShBA e kudo. 5000 dollarë për një koncert. Vetëm në një tur more 50 mijë dollarë” i tha Mandi i Nishtulles kengëtares.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

”O Mandi po nuk i dua mo leket e tua nuk i dua. Ti kam falur. Se kam bërë për lekë bashkëpunimin me ty” i drejtohej Silva Gunbardhi. E ndërkaq këto deklarata kanë hutuar ndërmjetësuesen Eni Cobani.
“50 mijë euro për një këngë e një koncert? Po c’bëjmë ne me avokati aman” i drejtohet Cobani moderatorit Ardit Gjebrea në kohën e sherrit te dy artistëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *