Renie pikiate Euro dhe Dollari/ E fundit, tepër ‘e hidhur’ ajo që po ndodh edhe me Paundin britanik

Paundi britanik e cila ishte monedha që këmbehej në vlera më të larta më Lekun ka regjistruar një rënie të ndjeshme. Nga 134 në 130 Lekë.

Dollari amerikan prej disa ditësh po qëndron në kuotat e 107 Lekëve edhe Euro vazhdon të këmbehet me 114 Lekë.

Sot, me 16 dhjetor 2022, dollari amerikan blihet me 107.2 lekë dhe shitet me 108.2 lekë.

Euro blihet me 114.3 lekë dhe shitet 115 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 130.5 lekë dhe shitet me 132.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 115.1 lekë, ndërsa në shitje me 116.4 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 78.4 lekë dhe në shitje me 81 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *