Paguan leke per hotelin sa qimet e kokës, çifti i sapomartuar merr lajmin e hidhur sapo shkon te flejë

Një çift të dashuruarisht që sapo ishin martuar, mbetën të befasuar dhe pa para pasi u

refuzuan nga stafi i hotelit sepse nuk kishin marrë me vete kartat e ID pas mbrëmjes së dasmës.

Emma Hulligan kishte rezervuar një natë qëndrimi në Hotel Britannia … në Liverpool për të dhe burrin e saj me parat e dhuruara për dasmën nga prindërit e saj.

Paguan leke per hotelin sa qimet e kokës, çifti i sapomartuar merr lajmin e hidhur sapo shkon te flejë

Ingrit Gjoni dhe Çiljeta Xhilaga kanë treguar gjithmonë se kanë një raport të veçantë mes tyre.

Dy mikeshat janë përfolur se raporti i tyre është kri suar për faktin se ata nuk janë parë më bashkë si dikur.

Së fundmi, Ingriti ka qenë e ftuar në “Fermë” ku ka he dhur poshtë këto thathetheme.

Ajo u shpreh se përkun dër thashethemeve , miqësia e tyre mbetet e papr ekur prej 20 vitesh. “Ne

kemi marrë dhënie shumë të mira. Rezultoi shoqe shumë e mirë 20 vjet, prandaj e mbaj akoma me

fan tizëm shoqërinë. Çiljeta është si shpirt dhe bëhemi bashkë për të nxj err kalamajtë”, u shpreh Ingriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *