Luizi shtrihet pranë saj, Kiara bezdiset dhe largohet

Kiara po mban qëndrim ndaj Luizit, pasi ky i fundit u distancua për disa minuta nga ajo, për të reflektuar.

Kjo ndodhi për shkak se Kristi, i tha Luizit se Kiara po bën lojë dhe nuk ka vërtetë pëlqim për të. Kur Luizi iu afrua Kiarës në krevat, për të qëndruar me të, kjo e fundit u largua duke thënë se ai e acaron.

Kiara: Po ik se më acaron. Se bën si fëmi. Pse kur të duash ti?

Luizi: Një sekond, një sekond. Pse kur deshe ti? Jam duke menduar të tjera gjëra, o shqiptare. Hajde këtu.

Kiara: Jo mo nuk vij, jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *