Gruaja e tij u verbua pas martesës, historia prekese e Lugatit të BBV, ja cfare kam bere per te

Këngëtari nga Kosova Gjon Karrica, i njohur ndryshe si Lugati, ka ngjallur kuriozitet në BB VIP Kosova me pamjen dhe tipin e tij.

Gjoni i njohur si Lugati ka një histori të dh mbshme dashurie.

Ai është i martuar me një vajzë e cila ka humbur shikimin rreth 7 vite pas martese. Shkak ka qenë një s mundje që i ka rr mbyer 90% shikimin e duket se e kanë të trashëguar.

Çifti ka edhe një djalë 6 vjeçar. Gjithsesi çifti duken mjaft të dashurua fatk qsia që u ka ndodhur nuk e ka lëkundur aspak Lugatin në historinë e dashurisë së tij.

Për këtë temë, Gjoni ka folur edhe në shtëpinë e famshme.

“Gruan e kam me një kujdestare, sepse është me një hendikep. Kjo ka qenë sakr fica më e madhe për mua”, ka rrëfyer mes të tjerash Gjoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *