E rëndë! Djali i Çun Lajçit th er veten me thi kë dhe ka nos aktorin e madh, motivi i cme ndur

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmë pas mesnate në familjen e aktorit kosovar Çun Lajçi, i cili po d shohet se bashkë me gruan e tij kanë qenë v ktima të dh nës në familje.

Ata po d shohen se janë k rcënuar me th kë nga djali i tyre 38-vjeçar.

Sipas informacioneve të para, i dyshuari L.L., përveç k nosjes, ka demoluar disa gjëra në banesën e tyre e më pas ka th rur veten me th kë, ku për pasojë ka pësuar l ndime.

Posa Policia ka intervenuar në vendin e ngjarjes, palët janë shoqëruar në stacion policor, ku kanë përshkruar atë se çfarë kishte ndodhur,

teksa th ka e përdorur nga i dyshuari është konfiskuar nga zyrtarët policorë. Siç raporton Sinjali, i dyshuari ka qenë në gjendje të d hur, gjë që u konfirmua pasi iu është nënshtruar alk testit.

Me t’u përfunduar procedurat në Polici, Prokurori i Shtetit ka urdhëruar inicimin e rastit për “Dh në në familje” dhe ndalimin e të d shuarit për 48 orë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *