“Më kërko falje, e mirë mos më kërko falje” Marinela vajza nga Elbasani që eklipsoi Alketën dhe Bleonen

Marinela Hysa është konkurrentja e “Love Story” e cila u kthye menjëherë në personazh prej batutave të saj, aq sa është bërë virale edhe në Tik Tok.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Por kush është Marinela? Një psikologe edukimi në profesion, të cilës i pëlqen të kërcejë, madje rreth 14 vite më parë ka konkurruar edhe në Akademinë e Yjeve, Marinela mund të themi se shpëtoi “Love Story” sepse nga një program që s’po korrte shumë sukses menjëherë u kthye në sensacion për shkak të Marinelës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *