Luizi Ejlli cmend gjithe Shqiperine, edhe dy këngëtarë të tjerë i kushtojnë këngë shkodranit (Video)

Luis Ejlli është kthyer në kryefjalën e cdo shqiptari dhe i ka bërë për vete të gjithë, madje dhe të afërmit e konkurrentëve të tjerë.

Edhe pse gënjeshtra që i tha Kiarës për ta bërë për vete duke shpikur se kishte një sëmundje të rëndë,

ishte realisht dicka shumë e ulët, duket se kjo nuk e pengoi të “dashurohej” nga shqiptarët.

Madje aq shumë i ka bërë për vete saqë tani i kanë kuhstuar dhe këngë. Këngëtarët e njohur të

muzikës popullore të Veriut, Bledar Kaca dhe Mirgen Zela kanë publikuar së fundmi një këngë për shkodranin me titull “Këngë për Luiz Ejllin”.

As vetë Luizi nuk e ka imagjinuar që do të merrte kaq famë dhe zhurme mediatike dhe do të bëhej kryefjalë e tavolinës së cdo shqiptari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *