Kjo grua piu lëng karrote çdo ditë për 8 muaj dhe habiti mjekët nga ajo që i ndodhi

Kjo grua piu lëng karrote çdo ditë për 8 muaj dhe habiti mjekët nga ajo që i ndodhi
Ann Cameron ka një histori interesante. Në vitin 2012, Cameron iu nënshtrua një operacioni për shkak të kanc.erit në zorrën e trashë, që ishte në fazën e tretë. Pasi burri i saj humbi betejën me kan.cerin në mushkëri, ajo refuzoi kimioterapinë.

Ajo e tregoi historinë e saj në blogun chrisbeatscancer.com, aty ku njerëzit që i mbijetojnë kancerit i tregojnë historitë e tyre. Në këtë blog, ajo shkroi:
“Në qershor të vitit 2012, u diagnostikova me kancer në zorrë dhe pasi e mora vesh këtë, refuzova kimioterapinë. Çdo ditë fillova të ndjehem më mirë, por pas gjashtë muajsh, testet treguan se kanceri ishte shpërndarë në mushkëri dhe kan..ceri i zorrës së trashë kishte hyrë në fazën e katërt”, tregoi Cameron.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *