‘Kërkoi Pesë Mijë Euro Për Një Natë’, Gëzim Nika Ia Nxjerr Të Gjitha ‘Të Palarat’ Albërie Hadërgjonajt

I ftuar kohë më parë në “Xing me Ermalin”, këngëtari Gëzim Nika ka treguar një histori me kolegen e tij Albërie Hadërgjonaj.Para se ta tregonte historinë, këngëtarja iu lut edhe Gëzimit edhe moderatorit të emisionit Ermal Mamaqit që të mos e tregonin historinë, por pas shumë lutjesh nga të dy më në fund Albëria pranoi.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Historia kishte lidhje me një “pazar” që të dy miqtë e ngushtë kishin bërë për të marrë pjesë në një dasmë.
“Para dy vjetësh, një shok i vëllait martonte dikë dhe dasma do ishte në Gjakovë. Më thanë mua t’i gjeja një këngëtare të mirë se i duhej shpejt. Albërien i thashë unë. Aman më thanë në besë tëndë, flit me të.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *