Keni presion të ulët të gjakut: Ky doktor tha se çfarë të bëni në mëngjes, shumë njerëz këtu bëjnë gabime

Ndihmësdrejtori i Ambulancës së Beogradit, Dr. Sergej Pantiq në një emision të drejtpërdrejtë të mëngjesit theksoi se ambulanca është më e kërkuar nga hipertensivë dhe se ata që kanë tension të ulët duhet të hanë mëngjesin fillimisht.

-Njerëzit ngrihen, pra nuk hanë mëngjes por pinë kafe, dikush nuk ha mëngjes, i bie sheqeri, kështu ai do të pijë kafe që të zgjon, por nuk të ngre presionin, plus është edhe diuretik. kështu që ul edhe më shumë presionin – shpjegoi doktori duke shtuar se mund të pini kafe, por mbi të gjitha për mëngjes.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *