Hoxha Balili befason per trâdhtinë: Ta tradhtosh gruan ne moshe te thyer e pafalshme, por kur je i ri nuk reziston dot duke

Nisur nga një artikull që trajtonte temën e tradhtisë në të ’60-at, “Shije Shtëpie” në Tv Klan kërkoi këndvështrimin e tre personave të ndryshëm, hoxhës Hajredin Dizdari, Petri Bozos dhe Dr. Shkëlqim Balilit.

Ky i fundit, më herët gjatë programit, sqaroi nga ana biologjike se mashkulli është aktiv seksualisht deri në moshën 80-vjeçare dhe shpesh, arsyeja pse tradhton janë marrëdhëniet seksuale me një person më të ri në moshë se sa bashkëshortja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *