“Edhe femrat e mbuluara me shami tradhtojnë”, deklarata prov okuese e Rita Petros

Poetja Rita Petro e njohur për deklaratat e saj prov kuese kësaj here ka ng cmuar sërish. Kësaj here,

temë është tradhtia në çift. Petro tha se tradhtia dhe inçesti kanë ndodhur jo vetëm te familjet moderne por edhe te ato familje që konsiderohen të mbyllura.

“Si dukuri tradhtia ekziston gjithmonë dhe jo vetëm te njerëzit që bëjnë një jetë moderne por

edhe tek ata të mbuluar me shami. Prandaj dhe nëpër familje dhe kolektivitete të mëdha kanë ndodhur inceste nga më të tm rrshmet. Siç ka ndodhur në kohën e ushtrisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *