“Dosja rozë”/ Çfarë u dhuron presidenti Meta dashnoreve tani që orën “Seiko” e zbuloi Monika?!

Kushdo që e njeh Presidentin e Republikës tonë ia di dobësinë që ka për gazetaret dhe orët e markës Seiko. Edhe atëhere kur peshonte shumë, edhe tani që ka hequr gjysmën e stomakut dhe është holluar, Ilirit i shkon goja lëng sa herë ka përballë një gazetare. Sidomos nga ato ambiciozet që nuk e kursejnë veten kur vjen puna për ndonjë përfitim, i madh a i vogël qoftë.
Në çdo kohë dhe post ku ka qenë, fiksimi i Metës nuk ka ndryshuar. Kur në zyrën e tij mbërrin një kërkesë për intervistë, ish- kryeministrit i shfrenohet fantazia prej mashkulli që për herë të parë ka parë femër me sy në moshën 25 vjeçare.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Në kushtet e tundimit të papërmbajtshëm ai, si fillim, u bën një telefonatë pronarëve të medias që do intervistën dhe u kërkon të mos i dërgojnë gazetare të mërzitshme dhe të shëmtuara.Në këmbim të intervistës duhet një gazetare e mirë. Punë e madhe se jo të gjitha ia varin. Defiçencat seksuale të presidentit përmbushen disi, edhe thjeshtë duke parë dhe dëshiruar me sy. Ama nëse planet shkojnë siç duhetMeta i merr masat në kohë reale. Për të qenë në lartësinë e duhur, Iliri ka gjithmonë në dispozicion një njeri, të cilit kur i bie telefoni ka vetëm një detyrë: të shkojë me vrap në një dyqan të besuar orësh dhe të blejë një të markës Seiko.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *