Dalin detaje të tjera rrënqethëse për dhunën e ushtruar ndaj grave nga polici përdhunues

Akuza e parë për përdhunim kundër Carrick në tetor 2021 bëri që gra të tjera të flisnin. Detektivët dhe prokurorët u përballën me një rast të gjerë, me denoncime të kryera mbi dy dekada.

Ajo që binte në sy ishin detajet e dhunës së treguar nga gratë, tha Shah. “Ka pasur ngjashmëri të habitshme mes asaj që të gjitha viktimat thoshin, për shembull, se ai urinonte në gojën e tyre. Kjo ishte diçka që ka lënë tek shumë gra trauma. Ai do t’i detyronte që t’i bënin seks oral deri në atë pikë sa ato do të villnin. Përsëri, një tjetër fakt i ngjashëm mes shumë prej ankuesve.”

Moor shtoi: “Gjithashtu të dhëna të tjera dolën ndaj dhunës së ushtruar, ai i ndalonte gratë të flisnin me burra të tjerë apo edhe me fëmijët e tyre.”

Shah tha se Carrick i kontrollonte viktimat e tij, financiarisht dhe në mënyra të tjera. “Ai i i thoshte, nuk ju lejohet të hani sot. Mund të hani nesër, për shembull, ose, mund të hani një copë mollë në dittë, një sjellje e tillë e kontrollit se sa do të hanë. Ai i quante të shëndosha dhe dembelë. Ai u tregonte atyre kur u lejohej të flinin, kur u lejohej të zgjoheshin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *