Asgjë tjetër si speci i kuq, studimi i fundit rendit 4 sëmundjet e rënda që ai lufton

Një sugjerim së fumdmi ka habitur të gjithë. Bëhet fjalë për luftën kundër kancerit, që mund të luftohet me spec djegës.

Ky produkt ka shumë përfitime, dhe lufton kancerin, trajtimin e diabetit, eliminimin e goditjeve në tru dhe zvogëlimin e dhimbjeve të kyçeve.

Speci dje gës lehtëson shenjat e diabetit dhe mban insulinën në gj ak. Përmban “kapsaicinë”, e cila i reziston inflamacionit dhe oksidimit dhe kontribuon në parandalimin e sëmundjeve të kancerit.

“Ka psaicina”, që gjendet tek speci djegës, përmirëson shëndetin e zemrës.

Ai luan një rol të rëndësishëm në eliminimin e rrezikut të mpiksjes së gjakut dhe zvogëlimin e kolesterolit të dëmshëm në shtëpi.

Speci i kuq ndihmon në heqjen e gazrave dhe gazrave. Një ilaç natyral për humbjen e peshës sepse funksionon për të shtypur oreksin për periudha të gjata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *