“Zonja Eni aman mos u merr me atë vajzë, atë e njeh i gjithë Librazhdi”, historia pre kese tek Arditi

Julida ka mbetur mes 4 rrugëve, pasi babai i fëmijës së saj e ka br ktisur në muajin e pestë të shtatzënisë. Ai nuk pranon që është babai i fëmijës.

Julida troket në derën e motrës së saj të madhe, por Blerina ka dy fëmijë, burrin nuk e ka dhe nuk ka mundësi ta ndihmojë. Gjithashtu ajo është e zemëruar se pse Julida nuk i tregoi asaj, por edhe prindërve.

Po, pse familja e djalit nuk e pranon mbesën e saj?

Julida Sula: Vetëm nëse sheh foton e kupton se sa shumë i ngjan atij. Ata janë një kopje të dy. Edhe motrën prandaj e kam sjellë këtu. Jam në mes të 4 rrugëve, pa punë, pa shtëpi, nuk kam ku të shkoj. Ku ta çoj gocën.

Blerina: Ky hall është shumë i madh, si për motrën si për mua. Unë nuk kam mundësi. Unë e kisha në mendje të vija për hallet e mija, sepse kam një shtëpi me blloqe që vjehrri im e ka pasur kasolle për dhitë.

Burri ka qenë shumë i sëmurë, kam qenë në bo rxhe. Kam luftuar gjatë shtatzënisë së motrës, gjatë lindjes. Kam 5 milionë Lekë kredi. Kam dy fëmijë pa babë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *