Tro ndit gruaja te Arditi: Motrat e mia ikin nëpër va rre, marrin kockat e të vde kurve dhe bëjnë

Adilja në rubrikën “Shihemi në Gjyq në Tv Klan, ka treguar se ka një shtëpi në Shijak e cila është e lidhur tepër, por ajo tregon se janë 10 fëmijë dhe shtëpia është e të gjithëve.

Adilja shprehet se ka kontribuar për atë shtëpi më shumë se të gjithë. Sipas saj çdo e keqe që i ka ardhur në familje është prej dy motrave, motrës së tretë dhe katërt të cilat merren me magji.

Adilja: Unë shkoja nëpër katunde me mamën edhe për të lypur edhe për të shitur.

Eni Çobani: Pra ju keni punuar më shumë po thoni sepse ke qenë motra më e madhe.

Adilja: Të tjerët nuk e kanë njohur atë punë, atë sakrificë.

Eni Çobani: Kundrejt kujt e keni ju të gjithë këtë mëri?

Adilja: Unë e kam karshi motrës së tretë Sheqere Shkoza. Por e ka vënë në Itali Çiçilje Shkoza.

Eni Çobani: Pra nuk i flet Çeçiljas?

Adilja: Unë kam 30 vjet që nuk flas me ato.

Eni Çobani: Arsyeja e vërtetë kush është?

Adilja: Unë e kam fr kë, pse më lanë mua ato pa martuar? Sepse ajo dhe motra tjetër pas asaj, shkojnë nëpër v rre, për v rret e kristianëve, të më falni kush është kristian dhe marrin koçkat e atyre, marrin dhe, fusin rroba, marrin ujë të vd kur dhe bëjnë m gji njerëzve.

Adilja beson se kjo është arsyeja pse djali i saj Zamiri ka ngelur ende pa martuar i cili është 50 vjeç.

Zamiri: Njeriut të keq hapi derën, i kanë dalë për zot asaj gjëje dhe kështu do shkojnë. Unë jam nipi i tyre por nuk merrem me këtë gjë.

Adilja: E njoh shumë mirë kush është ajo, ajo është gocë, mua më ka vd kur një vëlla 36 vjeç. U bë shkak kjo që ta martonte me zor këtu në Tiranë. Gjeti gocën më të madhe, i ra çunit me thikë, tek arteria, tek vena. Kjo shtinte fall në Shijak, vinte tek unë tek shtëpia në Durrës me taksi, më tha shpejt se i ka rënë Besnikut me th kë. I thashë pse vjen këtu tek unë të raftë pika, shko lidhe çunin me një rrip mos i rrjedhë më gj ku, i thashë iku çuni.

Eni Çobani: Po ajo ku e pa,e pa në fall?

Adilja: Ajo po shtinte fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *