Njihuni Me Nusen Më Të Mirë Në Botë: Almira Shpëton Vjehrrin Nga Vdekja Duke I Dhuruar Mushkëritë Dhe…!!

Njihuni me nusen më të mirë në botë: Almira shpëton vjehrrin nga vdekja duke i dhuruar mushkëritë dhe…!!
Nusret Mumiq nga Zhivnica në Bosnje Hercegovinë është p ensionuar në moshë 60 vjeçare. Mirëpo kur është bë gati të kalojë në q etësi ditët si p ensionist, mj ekët i kanmë d iagnostifikuar c irozë në m ushkëritë e zeza.

Në fillim ka shpr esuar se s ëmundja nuk është aq e rr ezikshme, por më vonë është treguar se shp ëtimi i vetëm për të mund të jetë tr ansplantimi. Nusreti ka tre djem, por siç kanë treguar an alizat, asnjëri nuk ka mundur të jetë donator i një pjesë të m ushkërisë për babin.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *