Një Herë Flet Por I Habit Të Gjithë, Albi Nako: Kam Mbajtur Gjarprin Në Krevat, Nuk E Kisha Grua. Kur Nëna Ime E Pa, Tha…

Albi Nako ka treguar një histori personale duke i habitur të gjithë, ndersa ishte i ftuar ne Opinion per te folur mbi temen “Dashuria per kafshet”.
Koreografi i njohur Albi Nako, tha se ka jetuar 10 vjet me një Piton me të cilin edhe ka fjetur.

“E kam mbajtur edhe në krevat unë. Nuk është se e kisha bashkëshorte jo. Por vija unë në darkë në shtëpi, doja t’i kushtoja kohë dhe e merrja dhe një herë kam qenë përmbys duke parë televizor dhe më ka zënë gjumi fiks siç është ajo shprehja me gjarprin në gji. Kështu kulaç komplet.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *