Ngjarje tra gjike ne Greqi! Më parë kishte hu mbur vajzën dhe nipin në aksi dent, i moshuari vd es edhe vet në të njëjtën mënyrë

Një 91-vjeçar në Greqi ka nd rruar jetë në një aks dent rrugor në në autostradën Pirgos-Kyparissias në lartësinë e Zaharos në Ilia.

Ai ka nd rruar jetë pasi makina që drejtonte është përpl sur me një kamion. Me makinën që drejtonte, ai ka tentuar të kalojë vertikalisht autostradën Pirgos-Kyparissias, kur është përpl sur kokë më kokë kamionin dhe ka h mbur jetën pas pl gëve të marra pak kohë më vonë në G.N. Kulla. Ngjarja ndodhi jashtë stadiumit të qutetit.

Ndërkohë që një histori tr gjike fshihet pas ngjarjes së r ndë të ndodhur ditën e sotme.

Sipas mediave greke, i moshuari që kishte lindur dhe jetonte në Xirohori Zaharos, drejtonte një kafene në fshat, kishte numëruar tre h mbje të mëdha që kishin stigmatizuar familjen e tij.

Vite më parë vajza e tij kishte h mbur jetën në një aks dent tr fiku në rrugën e gjatë në Zevgolatio të Mesinisë, një h mbje që g ditit rëndë familjen e tij.

Në verë, më 20 qershor, në një aks dent tr fiku që ndodhi në qendër të Zacharos, mbeti i pl gosur rëndë nipi i tij, Yiannis Karachristos, i cili punonte si shpërndarës. Pas 21 ditësh shtrimi në spitalin “Attikon”, 22-vjeçari ka nd rruar jetë.

Dhe pak javë më parë h mbi edhe nipin e dytë, nëna e të cilit kishte mbetur e vr rë në një aks dent tr fiku në Zevgolatio, pasi përfundoi në një spital në Athinë për shkaqe pat logjike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *