Nëna shqiptare hu.mbi ndjenjat kur djali i saj prezantoi për grua të dashurën Serbe / A mendoni se ka të drejtë djali?

Luljeta dhe Nino Gashi janë dyshja nënë e bir, që po bëjnë xhiron e Tik-Tok. Djali i bën “rrengje” nga më të ndryshmet të ëmës dhe reagimet e kësaj të fundit janë epike.
Në një lidhje me “Skype” nga Gjermania, ata folën rreth marrëdhënies së tyre dhe këtyre videove që shkaktojnë shumë të qeshura tek të gjithë.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“Mami nuk e di fare, mbas pune e inçizoj”, tha Nino në gjuhën gjermane. “Unë nuk e rrah shumë djalin, e dua shumë. E rrah pas kameras. Nino gjuhën e kupton, por nuk flet sikur unë. Ai ka lindur në Gjermani. Nino ka punuar tre vite. Ne jemi nga Prishtina”, tha nëna.
E pyetur pse Nino nuk flet gjuhën shqipe, zonja Luljeta ka treguar arsyen duke theksuar se ai e kupton shumë mirë.
“Unë jam frizere dhe flas prej mëngjesit deri në mbrëmje gjuhën gjermanishte se kam klientat. Por kam afër vëllezërit, të gjithë për të folur shqip. Por punën e kam të tillë që më duhet të flas gjermanisht”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *