“Më brak tisi”, rrëfimi rrëq ethës i Kamiles ne Perputhen: Edhe po të vd esë para meje nuk do ta falja

Kamila, konkurentja e “Përputhen” ka rrëfyer se babai i saj e ka br ktisur që në moshë të vogël.

Ajo e përl tur ka thënë se, nuk e njeh babain e saj, se e ka parë vetëm në foto, por kurrë nuk e ka takuar dhe as nuk e di se ku ndodhet.

Ndër të tjera Kamila u shpreh se nuk do ta flate kurrë edhe sikur të vd ste para saj.

“Nuk dua t’ia di, edhe sikur të dojë të më telefonjë nuk dua t’ia di. E di që mami është l nduar dhe është përpjekur të na rrisë duke na plotësuar të gjitha gjërat.

E njoh prej fotove nuk është se e kam parë ndonjëherë. Nuk do e pranoja dot, as të më kërkonte falje.

Edhe sikur të vd së para meje nuk do ta falja kurrë. Do doja të kisha një baba shembullor si shoqet e mia”, tha Kamila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *