Luiz Ejlli nxjerr ska ndalin: Adi Krasta më morën lekët e “Ethes” dhe blenë makina

Si rrallë herë ose me saktë për të parën herë, Luiz Ejlli është ulur dhe ka folur për jetën e tij.

Pa debat, pa ironi, vetëm pak shaka dhe shumë kujtime nga e shkuara.

Gjatë rrëfimit të tij, nuk kishte si të mos e prekte atë pjesë të jetës që kaloi tek të famshmet “Ethet e së Premtes” me Adi Krastën ku edhe u shpall fitues i një edicioni.

Mes emocioneve se si u shpall fitues, Luizi u pyet nga banorët nëse mori ndonjë çmim.

Ai tha se çmimi i parë merrte 10.000 euro, një udhëtim çift në Antalia dhe 3 muaj në Cambrige.

Po ai vetë çfarë mori ai? Asgjë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *